Наскоро принц Хари наруши обичайното си мълчание и публично защити

...
Наскоро принц Хари наруши обичайното си мълчание и публично защити
Коментари Харесай

Лъжите, в които се оплете Меган

Наскоро принц Хари наруши нормалното си безмълвие и обществено отбрани брачната половинка си от издевателството, на който е подложена в последните години. Той още веднъж хвърли цялата виновност върху потребителите в обществените мрежи, както и върху таблиодите, които съумяват да трансфорат всяка неистина в истина за мнозина.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и по какъв начин херцогът на Съсекс разяснява негативизма по техен адрес
Гневният Хари отбрани Меган

Готов е на всичко

А в този момент нови документи по делото, което Меган Маркъл заведе против английски медии, разкриват, че тя е имала терзания освен за своята сигурност, само че и за тази на майка си . Още през 2018 година брачната половинка на принц Хари се е оплакала, че Дория Рагланд е преследвана от папараци, чието държание дефинира като " потресаващо ".

Основните терзания на херцогинята на Съсекс се появили откакто Daily Mail разгласява фотоси на родителката й, която разхожда кучетата си наоколо до своя дом. По думите на Меган, папараците са преследвали Дория както у дома, по този начин и на работа, и са застрашавали нейната сигурност , до момента в който кара.
 Снимка 424696

Майката на Меган не й е спестявала терзанията си. А съгласно новите самопризнания на Маркъл, точно заплахата, нависнала над нея, я е предиздвикала да приказва с създателите на книгата Finding Freedom, с цел да разкрие своята версия на истината , предава Newsweek.

Доскоро брачната половинка на принц Хари изрично отхвърляше да има общо с написването на книгата с изненадващи разкрития. В хода на делото против английските медии обаче въпреки всичко е признала, че е съдействала, само че в желанието си да избави както себе си, по този начин и майка си.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Salute to Freedom и появяването на херцога и херцогинята на Съсекс на събитието
Хари и Меган в целия им искра

Отново ни изненадаха

Тя даже се е извинила на съда, че е " не запомнила " да спомене полемиките по наличието на книгата, които е водила с нейните създатели. А това усилва съществено възможностите на ответника Associated Newspapers да потвърди истинността си, което ще докара до срамна загуба за Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР