Наскоро примата изгонила Радмила от дома си Лили Иванова е замразила

...
Наскоро примата изгонила Радмила от дома си
Лили Иванова е замразила
Коментари Харесай

Лили Иванова се скара с племенницата си

Наскоро примата изгонила Радмила от вкъщи си

Лили Иванова е замразила връзките си със своята племенница Радмила, написа България Днес. Примата обичайно поддържаше по-малката щерка на сестра си Магда, по тази причина спорът сред двете е пристигнал като гръм от ясно небе за хората от най-близкото обграждане на певицата.

Естрадната легенда била толкоз ядосана на Радишка, както наричали галено в фамилията Радмила, че я изгонила от мезонета си на тузарската столична улица Оборище.

За страдание, повода за свадата остава мистерия .

Напоследък поп иконата била прекомерно нервна и напрегната, евентуално от претрупания си график. През август Лили обикаля Черноморието с концерти, което разумно води до струпване на доста отмалялост. На изпълнителката на „ Ветрове “ й било належащо много повече време за възобновяване след участия, в сравнение с в по-ранните й години, описват нейни близки.

Според тях разбирателството сред Лили и до неотдавна обичаната й Радишка почнало да корозира, откакто звездата разгласи, че оставя всички свои активи и недвижимости на фонд, който ще се разпорежда с тях. Сестра й Магда пък, която е в старешки дом за хора с деменция, е отстранена заради болестта и напредналата си възраст от фамилните каузи, само че те „ по завещание “ са делегирани на дъщерите й Мария и Радмила. Преди време Лили бе оповестила, че ще направи собствен правоприемник № 1 Иванчо, сина на Мария. Момчето било огромната й уязвимост, само че вместо това тя повери всичко, което има, на фонда.

Колеги на Лили позволяват, че чашата на племенните й преляла, когато популярната им вуйна ги срещнала и с желанието си да трансформира покоите си в музей „ Лили Иванова “. Така и големият апартамент се изплъзвал от ръцете на Мария и Радмила и напълно обикновено те решили да проведат сериозен диалог по тематиката. Какво е предиздвикало легендата на родната сцена да промени коренно отношението си към най-близките си хора, е цялостна тайнственост за необятната аудитория.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР