Наскоро плеймейтката и участничка в Ергенът Благовеста Бонбонова призова да

...
Наскоро плеймейтката и участничка в Ергенът Благовеста Бонбонова призова да
Коментари Харесай

Таня Дешева проговори за връзката с Благой Георгиев и си каза всичко!

Наскоро плеймейтката и участничка в " Ергенът " Благовеста Бонбонова прикани да не имаме вяра на всичко, което прочетем в интернет, а не щеш ли това прави и Таня Дешева, някогашната на Адриан Зурков.

Причината за този апел е фактът, че нейното име беше свързвано с това на Благой Георгиев. Знаете, футболистът и Златка Райкова се разделиха, като моделката даже качи стори с новата си възлюбена. Междувременно се появи и информацията, че Джизъса не си губи времето и към този момент е заменил Златка с въпросната Таня Дешева.

Виж още: Деси Фотосесията отхвърли: Няма филтри в скулите! А останалите 4 интервенции? 

Е, истината се оказа малко по-различна. Всъщност много по-различна. Таня Дешева и Благой Георгиев даже не се познават. Или най-малко тя по този начин твърди. " Недоумявам за какво ме свързват с него. Гледам да не попадам в общественото пространство, само че някой е решил да сътвори вест с името ми. Не знам по какъв начин и за какво ", разяснява Дешева.

Виж още: 50 нюанса сиво: Габи от " Игри на волята " с еротична фотосесия 

Бясната гримьорка дефинира изказванията за връзка сред нея и футболиста като " цялостна небивалица ". Самият Джизъс пък резервира безмълвие по тематиката. Таблоиди настояват, че е в чужбина с новата си възлюбена, само че кой знае каква е истината. 

Изображение: https://www.instagram.com/tanq_desheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР