Наскоро от Peugeot загатнаха за появата на нов модел с

...
Наскоро от Peugeot загатнаха за появата на нов модел с
Коментари Харесай

Запознайте се с новия седан на Peugeot

Наскоро от Peugeot загатнаха за появяването на нов модел с номенклатурата 408, който ще бъде показан скоро в Европа. Той ще бъде странна кръстоска сред фастбек, SUV и комби, сходно на Citroen C5 X. Интересното е, че по-рано през днешния ден от френската компания показаха модел, който също носи означението 408, само че в Китай. Ако и вие като нас се объркахте леко, то просто Peugeot предлага два модела с еднообразно обозначение, само че под друга форма на другите пазари.

Преди часове бе показано китайското 408, което получи опреснителен фейслифт с нова визия. Старото „ лице “ на компактния седан бе сменено от огромна решетка с тънки фарове с отвесни дневни светлини. Подобна форма видяхме и при новото 308, дружно с новата емблема на компанията.

`Запознайте

Задницата наподобява извънредно доста на тази на 508 с тънки светлини, свързани с черна пластмаса и три обособени детайла за стоповете и мигачите. Дизайнерите също по този начин са преместили и мястото за регистрационния номер, като той се намира върху бронята.
`Запознайте

В интериора откриваме новия iCockpit на Peugeot с добре познатия ни дизайн с дребен волан и 10-инчов екран на навигационната система. Той работи взаимно с 12-инчов пред лидера с опция за разнообразни графики.

`Запознайте

Под капака работи 1.6-литров бензинов мотор с мощ от 170 конски сили и оптимален въртящ миг от 250 нютон метра. Те се предават към предните колела чрез автоматизирана трансмисия с шест предавки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР