Наскоро операционната система Windows 10 бе отново актуализирана, като най-много

...
Наскоро операционната система Windows 10 бе отново актуализирана, като най-много
Коментари Харесай

Великденска разпродажба: вземете легитимен продуктов ключ за Windows 10 само за $7,42!

Наскоро операционната система Windows 10 бе още веднъж обновена, като най-вече бе изменена функционалността за търсене. Едновременно с с това, новият ъпдейт донесе огромни промени в интерфейса на търсачката, вградена в Оценка за съвместимост Windows 10. С усъвършенстването на дизайна на потребителския интерфейс софтуерният колос е добавил опция за въвеждане на датите на другите празници, годишнините и разнообразни известия, като всичко автоматизирано се преценява с района на потребителите. За бизнес потребителите тази функционалност включва още най-новите промени в персоналния състав на компанията и може да предлага по-подходящите хора. В същото време тази актуализация трансформира логиката на поява на известията, а потребителите могат отвред да взаимодействат с първите три от тях. Този ъпдейт е към този момент подготвен и потребителите могат да ревизират за неговото съществуване в настройките на операционната система.
Откъде мога да си купя истинска Windows и Microsoft Office?
Може би желаете да спестите пари и не желаете да изхарчите една немалка сума за закупуването на Windows и MS Office. По принцип в интернет могат да бъдат открити огромен брой пиратски версии на тази операционна система, само че в тях на процедура постоянно е включен злоумишлен код, който е мъчно да бъде открит и освен ще открадне вашата персонална информация и всички пароли, само че може да навреди на вашата компютърна система. Но в този момент, тъкмо по време на огромната на интернет магазина Godeal24, истинската Windows 10 коства едвам $7,42! За тази сума можете да имате истинска и легална операционна система – необятно употребяваната на процедура на всички места Windows на Microsoft. Да подчертаем, че формалната цена на Office Professional 2021 е $439,99, а ние предлагаме продуктов ключ за нейното активиране, който коства едвам $30,98% Можете да спестите цели $409! Godeal24 е дистрибутор на IT програмен продукт, като освен продава продуктови ключове за Оценка за съвместимост Windows и Microsoft Office, само че и за разнообразни, в това число Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 Lifetime Subscription и още редица други потребни помощни стратегии на IObit. По този метод можете да вземете всичко належащо за по-ефективната работа на вашия компютър.

Великденска ликвидация! Най-ниски цени за стеснен интервал от време!
– $7.42 – $11.42 (only $5.71/PC) – $12.44 – $15.52 – $30.98 – $74.03 (only $14.81/PC) – $18.68 – $25.85
До 62% отстъпка! Софтуерни пакети с Оценка за съвместимост Windows плюс Microsoft Office с понижени цени при потребление на кода SGO62
– $37.65 – $45.65– $31.74– $32.52 – $24.74 – $25.90 – $40.11 – $34.39
Още софтуерни пакети от сходен жанр можете да намерите

До 50% отстъпка за другите версии на Windows при потребление на кода SGO50
– $41.91(Only $8.38 per PC) – $26.13 – $30.75
Още версии на операционната система Windows можете да намерите

Допълнителен програмен продукт за отдалечена работа и онлайн образование. За прилагане на отстъпките използвайте кода SGO62
– $22.15 – $19.37 – $25.70 – $22.97 – $31.15 – $68.66 – $47.76
Още софтуерни принадлежности: най-хубави цени, най-хубави артикули!
за $20.49 за $10.24 за $15.36 за $10.24 за $21.51 за $30.33 за $19.16
Още програмни принадлежности от сходен жанр можете да намерите
Какво е ОЕМ лицензът? Защо ОЕМ?
Много консуматори се безпокоят от извънредно ниската цена на продуктовите ключове, предлагани от и се питат за какво тяхната цена е толкоз ниска. И по-важното, правилно ли е това и дали всичко е легално? Можете да бъдете сигурни, че всичко е законно и легално, тъй като продуктовите ключове на Godeal24 съдържат ОЕМ лицензи.

Това са продуктови ключове с лицензи, които нормално се продават на партиди на производителите на компютри, за които те излизат по-евтино, което е значимо, тъй като операционната система е част от цената на всеобщо създавания компютър. Единственият минус на ОЕМ лиценза е, че той нормално е непосредствено обвързван с дънната платка на устройството и откакто бъде задействан е прекомерно мъчно да бъде трансфериран към различен компютър.

За благополучие продуктовите ключове на Godeal24 са толкоз евтини, че в случай че извършите обилни промени в хардуера на вашия компютър, можете просто да си вземете различен продуктов ключ, което също е неведнъж по-евтино от цената на дребно. Godeal24 освен продава тези артикули, само че и обезпечава техническа поддръжка след продажбата. Закупените от Godeal24 артикули имат доживотна поддръжка, което значи, че ще получавате нужната помощ до края на виталния цикъл на съответния артикул. С нас можете да се свържете посредством имейл на адрес.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР