Наскоро Никол Шерцингер използва своя Instagram профил, за да се

...
Наскоро Никол Шерцингер използва своя Instagram профил, за да се
Коментари Харесай

Секси шпагатът на Никол Шерцингер

Наскоро Никол Шерцингер употребява своя Instagram профил, с цел да се похвали, че се е обърнала към интериорния дизайн и пуска своя лична марка спално долни дрехи и домакински текстил , която кръщава NALU .
 Никол Шерцингер, NALU и новата ѝ сбирка спално долни дрехи, която певицата пуска на пазара
Сбъднатата фантазия на Никол Шерцингер

С какво се похвали певицата

43-годишната Никол се оказа и най-хубавата реклама за прелестната си линия, като показа серия от фотоси, на които театралничи легнала точно върху някои от новите си творения. И в случай че не всеки от правилните ѝ почитатели остана покорен от новото бизнес начинание на певицата, то надали е останал някой, чийто пулс да не е се ускорил до 200 (поне) при една от последните фотоси на Никол в обществените мрежи.

По всичко проличава, че с Том Евънс са съумели да откраднат още веднъж няколко дни за отмора, където да се насладят на компанията си под жаркото слънце на Мексико. Никол Шерцингер реши да ни покаже и по какъв начин тъкмо прекарва времето си в латиноамериканската страна.

Виждаме я в басейн с чаша коктейл в ръка и невероятна панорама към морето. Това, което притегли вниманието ни ( и освен нашето) обаче е позата, която е заела Никол Шерцингер. Тя я в тил с изрязан бански, който не оставя доста на въображението, като напълно умерено си стои в мъжки шпагат във водата.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и специфичните поздравления, които насочи певицата за рождения ден на гаджето си
На кого се изяснява в обич Никол Шерцингер

И какъв е мотивът за този израз на усеща

Знаем, че Никол е доста пластична, само че когато я забележим в " деяние ", постоянно съумява да ни развълнува, като за следващ път ни припомня какъв брой удивително може да наподобява една жена на 43 години.

А с цел да продължи да ни разпалва и държи в напрежение, певицата качи и серия от фотоси по бански в непосредствен проект към басейна.

Ех, още веднъж му завидяхме на Том Евънс, който за разлика от нас има привилегията да се любува от близко на божественото тяло на Никол Шерцингер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР