Наскоро на Reddit се появи снимка на едно много интересно

...
Наскоро на Reddit се появи снимка на едно много интересно
Коментари Харесай

Едно много странно и дори страшно BMW X6

Наскоро на Reddit се появи фотография на едно доста забавно BMW X6. Кросоувърът е сниман някъде в Обединеното кралство, а създателят на обявата е бил притеглен от доста странната доработка, която се опълчва на всякаква логичност.

Автомобилът има доста огромни изпускателни тръби, а дебели кабели минават от покрива до задната ризница. Отзад можете да видите и цилиндрични контейнери с незнайно предопределение, а петата врата е „ украсена “ с нещо като антени с огромни мъниста.

Над дясното странично огледало има още едно, а дръжките на вратите са покрити с мек материал. По каросерията също има всевъзможни стикери, а на странните джанти са добавени някакви джунджурии. Други „ усъвършенствания “ включват червени калобрани и камери за видеонаблюдение.

Потребителите на портала Reddit показват мнение, че притежателят на този кросоувър „ се е напил и в нетрезво положение се е опитал да направи машина на времето “. Други настояват, че „ нещастното BMW преди малко е хванало някаква болест “.

Любопитно е, че кросоувърите на баварския производител постоянно са обект на насмешки: на същия портал Reddit неотдавна се дискутира X5, който потребителите са нарекли „ най-грозния на Земята “ и „ първата кофа за отпадък с логото на BMW “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР