Наскоро Михаела Филева ни изненада с ново хоби, което видяхме

...
Наскоро Михаела Филева ни изненада с ново хоби, което видяхме
Коментари Харесай

Голата снимка на Михаела Филева

Наскоро Михаела Филева ни изненада с ново занимание, което видяхме да практикува по време да домашната си изолираност. Певицата показа няколко фрагмента, от които ни демонстрира какъв брой добре се оправя с рисуването, до момента в който си стои у дома.

Михаела за следващ път съумя да изненада почитателите си в Instagram, само че този път с нова забавна фотография, която не сме очаквали да забележим тъкмо от нея.

Изпълнителката, която неотдавна (15 май) чества рожден ден, показа кадър, на който театралничи гола, като с крайници прикрива гърдите си. Разбира се, фотографията е доста загадъчна и не демонстрира нищо непристойно. Определено обаче е доста по-дръзка от фрагментите, които сме привикнали да виждаме, тъй като Михаела в никакъв случай не е употребила голотата си, с цел да предизвика интерес към себе си.

View this post on Instagram
A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva) on May 18, 2020 at 6:09am PDT

Освен че певицата театралничи без облекла, различен доста значим акцент се оказва и новата ѝ прическа на плитки, която може би ще бъде измежду настоящите трендове това лято.

Новата визия на Михаела се понрави на почитателите ѝ, които побързаха да я поздравят - от една страна за прическата, а от друга за смелата загадъчна провокация.
 Михаела Филева, рисуването и това ли е новото занимание на певицата
Новото занимание на Михаела Филева

Всичко ѝ се отдава на това момиче
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР