Наскоро Марая Кери обяви издаването на мемоарите си The Meaning

...
Наскоро Марая Кери обяви издаването на мемоарите си The Meaning
Коментари Харесай

Притеснява ли се Еминем, че Марая Кери ще разкаже интимни подробности за връзката им

Наскоро Марая Кери разгласи издаването на записките си The Meaning of Mariah Carey, които чакаме да излязат на пазара на 29 септември.

Според информация на Fox News има един човек, който много се тормози по отношение на това какво тъкмо е написала Марая Кери в книгата си и това е Еминем.

Той имаше връзка с певицата при започване на 2000-а година и явно се тревожи, че тя може да опише неприятни и може би интимни детайлности за него.
 Снимка 429625

" Той се тормози, че тя ще каже, че е бил неприятен в леглото или че е себелюбив ухажор. Защото той постоянно е бил нерешителен в себе си, а тя доста добре знаеше това... ", написа Daily Mail, базирайки се на собствен източник.

Изданието още написа, че Марая Керии постоянно му е била уязвимост, само че връзката им е била доста комплицирана и токсична и по тази причина рапърът е квалифициран, че певицата може да се изкаже не доста ласкаво за него.
 Снимка 462075

Марая Кери и Еминем дълго време криеха връзката си и макар че в един миг Еминем призна, Марая Кери продължаваше да отхвърля пред медиите. След раздялата им двамата започнаха да се " атакуват " между тях посредством текстовете на песните си.

Не ни остава друго, с изключение на да изчакаме излизането на The Meaning of Mariah Carey на 29 септември, с цел да проверим дали опасенията на Еминем ще се окажат правилни.
 The Meaning of Mariah Carey, Марая Кери и автобиографичната й книга
Истината за Марая Кери

Какво да чакаме от нея
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР