Наскоро компанията HMD , че променя схемата на образуването на

...
Наскоро компанията HMD , че променя схемата на образуването на
Коментари Харесай

Nokia X50 ще се базира на Snapdragon 775, ще има 108 МР камера и 600 mAh батерия

Наскоро компанията HMD, че трансформира схемата на образуването на имената на смарт телефоните Nokia. Сега уеб изданието GsmArena разгласява нова информация, че напълно скоро се чака да излезе нов мобилен телефон с висока продуктивност под името от новия вид X50.

Според тази информация, смарт телефонът Nokia X50 ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 775 с индустриален показател SM7350. Този чип към момента публично не е показан от компанията Qualcomm и се чака, че той ще размени мобилната SoC Snapdragon 765G. Засега за този чип е известно единствено че се създава посредством 5 нанометров софтуерен развой. Това ще обезпечи по-висока продуктивност спрямо неговия предходник, а самият чип ще отделя по-малко топлота.

И още, смарт телефонът Nokia X50 ще има петорна съществена камера. Главният оптичен датчик ще бъде с резолюция 108 MP и с оптика на Zeiss. Останалите оптични модули включват телефото, широкоъгълен, макро фотоси и датчик за дълбочината на сцената. Друг нов миг е, че ще се поддържа технологията за тримерен тон OZO Audio.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР