Наскоро Ивайла Бакалова проговори за отношенията с бащата на голямата

...
Наскоро Ивайла Бакалова проговори за отношенията с бащата на голямата
Коментари Харесай

Защо Ивайла Бакалова лъже за Вълка?

Наскоро Ивайла Бакалова проговори за връзките с бащата на огромната си щерка – предприемачът Румен Гайтански-Вълка. Той постоянно е странял от медиите, само че пък ползата към него не е стихвал. Сочен е за един от най-богатите хора в страната. Затова бе учудващо, че Ивайла хем изясни, че Гайтански се грижел за щерка им Рая, хем показа, че се случвало да работи на три места, с цел да бъде майка, татко и глава на фамилията, както и да устоя наследницата си.

„ Рая доста обича татко си. Мисля, че в годините съумяхме да запазим естествени връзки, макар болката. Защото болката не е единствено за мен. Колкото и да е мощен един човек, една разлъка постоянно носи болежка. Още повече, че не можеше да живее с детето си… ”, показа Ивайла. Тя добави, че на Рая доста й липсвал татко й, тъй като не живеела с него. „ Не, че той не се е грижел или не я е виждал. Просто за нея беше незадоволително ”, обясни миската, която има мощна връзка с щерка си.



Румен Вълка

Lupa.bg научи, че Вълка заплаща месечна прехрана от 20 000 лв., която не е спрял даже и откакто Рая стана пълнолетна. Това са пари, с които Ивайла и наследницата й прелестно могат да си живеят без да й се постанова да работи, още повече на няколко места, с цел да се изхранват. В светските среди се чудят за какво Бакалова лъже, че бащата на Рая не е плащал за образованието й, както и всички разходи по ежедневните й потребности. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР