Наскоро Григор Димитров си бе у дома в България, а

...
Наскоро Григор Димитров си бе у дома в България, а
Коментари Харесай

Гришо: Няма значение откъде си - ако си упорит и обичаш играта

Наскоро Григор Димитров си бе вкъщи в България, а визитата му бе обвързвано с задължения около неговия спонсорски контракт Lacoste.

Освен че бе специфичен посетител на откриването на първия формален магазин на френския фешън бранд в София, най-хубавият ни тенисист отиде и до родното Хасково, с което провокира огромно неспокойствие измежду локалните поданици. По време на своята обиколка Димитров на всички места бе следван от оператор с камера.

Оказа се, че за това си има причина и това е документална поредност на Lacoste. Трикратният полуфиналист в шампионати от Големия шлем е основно настоящо лице в новия епизод на Between The Lines, в който споделя за своето семейство и за детските си години. Освен това Григор споделя и своята житейска философия, помогнала му да доближи до висините на професионалния тенис.

" Няма значение от кое място си - в случай че си твърдоглав и обичаш играта, всичко може да се случи. Да преодоляваш трудностите и в никакъв случай да не изпускаш от взор задачата си, до момента в който не я постигнеш ", е мантрата на Григор Димитров.
 Григор Димитров остава №13 в света, без промени в Топ 10
Григор Димитров остава №13 в света, без промени в Топ 10

Прогрес за Димитър Кузманов и Адриан Андреев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР