Наскоро Григор Димитров даде нов повод да се обсъжда любовния

...
Наскоро Григор Димитров даде нов повод да се обсъжда любовния
Коментари Харесай

Григор Димитров и Мадалина Геня вече не се крият

Наскоро Григор Димитров даде нов мотив да се разисква любовния му живот, откакто една доста привлекателна дама беше видяна в ложата му на един от последните му мачове с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид.

Става дума за румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във кино лентата House of Gucci. Научихме, че съгласно Essentially Sports, с изключение на в ложата, двамата по-късно още веднъж са засечени дружно на вечеря.

По всичко проличава, че догатките за връзката им ще се окажат самата истина. Вчера, 14 май, румънката още веднъж беше в ложата за мача на Григор против Джокович в Рим, който за жал българинът загуби. След тенис шампионата, Григор и Мадалина се усамотиха в прочут ресторант в италианската столица.

Този път самият Григор Димитров се похвали, че са дружно с румънската хубавица, като разгласява история в Instagram, където я означи. По-късно въпросното стори беше споделено и от Мадалина Геня.

34-годишната Мадалина е познато и коментирано име в спортния свят, заради обстоятелството, че е имала връзки с няколко футболисти, сред които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време даже съумя да омайност и Леонардо ди Каприо. Мадалина Геня живее в Италия от 15-годишна. Има едно дете - момиче от връзката й с композитора Матей Стратан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР