Наскоро гръмналият скандал в испанския футбол за уговорени мачове има

...
Наскоро гръмналият скандал в испанския футбол за уговорени мачове има
Коментари Харесай

Замесиха името на Имобиле в разследване за черно тото, той отрече

Наскоро гръмналият скандал в испанския футбол за уговорени мачове има и италианска връзка. В “Марка” и “Ел Паис” са се сдобили с телефонни записи на Карлос Аранда с италианския жител Матия Мариоти, в които разискват манипулиране на футболни резултати.

Мариоти разкрива, че е другар с трима-четирима играчи на изпадналия от италианския хайлайф Фрозиноне. Той споделя, че ще пита дали въпросните футболисти имат предпочитание да вземат участие в незаконната скица. Също по този начин, в диалога става дума и за сума от 90 хиляди евро, обвързвана с предходен случай. Според изданията Мариоти загатва и името на голмайстора на Лацио и " Скуадра адзура " Чиро Имобиле, защото играчът постоянно правил незаконни футболни залози.

#Immobile denies involvement in match-fixing scandal: 'rinse your mouth' https://t.co/hgQL6X3ZHp pic.twitter.com/edQn8ic06z
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) June 16, 2019 Нападателят побърза да отхвърли тези информации. “Критикувайте ме като футболист, само че си изплакнете устата преди да говорите за индивида. Има моменти в живота, против които би трябвало да се изправиш, а не да преживееш. Има моменти, в които би трябвало да действаш, а не да спиш. Има моменти, в които би трябвало да извикаш кой си и да не разрешаваш на никой различен да дефинира кой си”, написа Имобиле в Инстаграм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР