Наскоро Google пусна цял пакет нови приложения с единствената цел

...
Наскоро Google пусна цял пакет нови приложения с единствената цел
Коментари Харесай

Какво представлява хартиеният телефон на Google

Наскоро Гугъл пусна цялостен пакет нови приложения с единствената цел да ни помогне да прекарваме допустимо минимум време пред екран.
 Гугъл, Digital Wellbeing и приложенията, които ни отделят от смарт телефона
Новите Гугъл приложения, които ни карат да зарежем смарт телефона

Digital Wellbeing с нови попълнения

Като част от самодейността си за разширение на платформата Digital Wellbeing, компанията пусна и нов тип книжен телефон, който не е тъкмо телефон, само че може да замести същинската джаджа в джоба ни.

Paper Phone е приложение, което ни разрешава да синтезираме тези неща от смарт телефона ни, от които в действителност имаме потребност, и да ги отпечатваме на бял лист хартия.

Идеята е, че самият лист хартия се трансформира в новия ни " телефон " и в няколкото си странички побира съществени неща, от които бихме имали потребност денем.
 Снимка 450745

Това може да включва прогноза за времето, цяла карта на даден град, бележки, ремайндъри, значими телефонни номера и други.

На пръв взор, концепцията наподобява много глуповата, само че от Гугъл са се погрижили да създадат прекарването с Paper Phone оптимално занимателно и забавно.

Към приложението даже има указания за това по какъв начин бихме могли да сгънем към този момент употребен книжен телефон в красиво оригами.

Да, Paper Phone несъмнено не е в крайник с акциите за спасяването на повече дървета и намаляването на хартията, само че пък е забавен метод да предизвикаме себе си и приятелите си към малко по-здравословен метод на живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР