Наскоро емблематичната плеймейтка Нора Недкова отбеляза поредния си рожден ден

...
Наскоро емблематичната плеймейтка Нора Недкова отбеляза поредния си рожден ден
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова на 30: Ако човек няма мечти и надежди, няма какво да го крепи

Наскоро емблематичната плеймейтка Нора Недкова означи следващия си рожден ден с шумно парни в столичния хотел „ Маринела “, което бе почетено от най-близките й другари. Блондинката потвърди за следващ път, че си пада по лъскавите неща от живота, само че не крие, че мечтае да живее отвън България, тъй като все по-трудно устоя на безконечната българска завист и злоба.

 

Родена е във Варна, само че се мести да живее в София на 18 години. Нейната буря са екзотичните пътешествия по света, от които научава нови и забавни неща за хората.

За себе си споделя, че е много религиозен човек и по тази причина не би желала да споделя какво си е поискала на юбилея й.

 

Има цялостната поддръжка на мъжа, който е до нея – пътуват и си оказват помощ взаимно. За следващ път се убеждава, че точно пътуванията са нещото, което я прави щастлива и я обогатяват. Обмисля да стартира личен бизнес, само че не се вижда като човек изравен в офис от 8 до 17 ч., тъй като е прекомерно свободолюбива. Обича адреналинът да е на макс и прави всичко допустимо да се усеща щастлива. Категорична е, че животът е къс и би трябвало да се живее пълноценно. Няма изключително отношение към подаръците, тъй като за нея в никакъв случай не са били преди всичко.

 

 

Макар да има вяра в любовта споделя, че в днешно време е доста мъчно да повярваш в хората, изключително в ценностната им система, която е тотално изменена. Всички бягат от проблематичните обстановки, вместо да се опитат да намерят решение. Смята, че човек има предопределени сътрудници, които рано или късно среща и които би трябвало да бъдат част от житейския му път за положително или зло. Вярва, че ориста на всеки е предопределена и един ден ще получи това, което й се поставя.

 

Откровено споделя, че се опасява от старостта, само че за голямо страдание още не са измислили чудото, което може да резервира човек млад, хубав и деятелен за цялостен живот. След 10 години вижда себе си като фамилна жена и щастлива брачна половинка.

Не стопира да мечтае, тъй като е уверена, че в случай че човек няма фантазии и очаквания, няма какво да го крепи.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР