Наскоро депутатка се появи на заседание на британския парламент в

...
Наскоро депутатка се появи на заседание на британския парламент в
Коментари Харесай

Хейтъри разкъсаха депутатка за рокля с голо рамо, но тя им го върна тъпкано СНИМКА

Наскоро депутатка се появи на съвещание на английския парламент в тоалет, поради който обществените мрежи напряко я раздраха.

Жената облякла черна рокля, която била с едно голо рамо. Именно това е повода за вълната от рецензия, отприщена против дамата, написа Би Би Си.

Потребителите си задават въпроса, има ли тя право по този начин да се облича за сходни мероприятия. По адрес на Трейси те даже си разрешиха да насочат много груби изрази.


Политикът обаче изобщо нямал желание да търпи това. Тя решила да отговори на всички злобари и да им затвори устите един път вечно единствено с един недопечен пост в Туитър. Там тя опроверга всичките отвратителни догатки на потребителите. Освен това, тя означи, че сутринта е била на музикално събитие и не е знаела, че по-късно ще ѝ се наложи да взе участие в съвещанието, на което е била извикана изключително. Именно на това съвещание роклята инцидентно се изплъзнала от рамото ѝ, когато тя се наклонила напред към микрофона, с цел да приказва.
"Добър ден. Извинете ме, че нямам време да отговоря на всеки един коментатор, само че мога да потвърдя, че аз не съм

- ку*ва;
- с махмурлук;
- развратница;
- имам намерение да кърмя;
- уличница;
- алкохоличка;
- правила доскоро секс зад резервоар за боклук;
Кой би си помислил, че хората ще реагират по този начин прочувствено на едно голо рамо ", сподели Трейси Бребин.

Туитът бързо стана шлагер, набирайки над 100 000 лайкове. Мнозина се съгласиха с думите ѝ, че обстановката е следващият образец на сексизъм, въпреки всичко девойките постоянно стават обект на нападки поради облеклата си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР