Наскоро Брук Шийлдс засне много секси фотосесия за марката бански

...
Наскоро Брук Шийлдс засне много секси фотосесия за марката бански
Коментари Харесай

Брук Шийлдс: Не се чувствах уверена в бански до 53 г.

Наскоро Брук Шийлдс снима доста секси фотосесия за марката бански Swimsuits For All, но 53-годишната актриса и някогашен модел призна, че не се е чувствала удобно да носи бански до рождения си ден през май тази година. Причината тя да стартира да носи половинки на плажа били двете ѝ дъщери Роуан (15) и Гриър (12).

„ Имах навика да нося бански, които безусловно ми стигаха до коленете. Голямата ми щерка постоянно ми повтаряше: „ С това изглеждаш голяма “ и осъзнах, че би трябвало да стартира да се усещам добре в кожата си “, разкри в новия брой на сп. InStyle звездата.

Причината за комплексите на Брук се корени в майка ѝ.

„ Майка ми постоянно се напиваше и ми споделяше: „ Защо не си мръднеш дебелия за*ник “? Аз имах вяра, че имам пълен зад*ик. Бях модел на бански на 15 и даже тогава не имах вяра, че имам тяло за тази работа. Бях модел, а не манекенка. Всички се концентрираха върху лицето ми и ме описваха като „ атлетична “, а не като „ слаба “.

Тези послания ти се набиват в главата “, добави Шийлдс. След къс брак с Андреа Агаси, който е по-скоро метод да избяга от своята майка, тя среща сценариста Крис Хечи, с който неотдавна отпразнува 17-години брак.

„ Той в действителност харесва моята женственост и тялото ми. И аз се нуждаех от мъж като него “, признава Брук.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Swimsuits For All
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР