Наскоро британският производител Aston Martin обяви, че подговя пускането на

...
Наскоро британският производител Aston Martin обяви, че подговя пускането на
Коментари Харесай

Още една марка зачеркна дизела

Наскоро английският производител Aston Martin разгласи, че подговя стартирането на първия кросоувър в историята си. Той ще се споделя Varekai, като от компанията в този момент разкриха и с какъв мотор ще бъде оборудван.

Пред изданието Motor1 основният дизайнер на марката Марек Рейхман съобщи, че компанията му в никакъв случай няма да предложи дизелова версия на модела. Така британците стават следващият производител, който се отхвърля от потреблението на елементи с такова гориво.
За Varekai е очакван хибриден елемент на Mercedes-Benz, в чиято основа е 3,0-литров бендинов турботор. Мощността на системата е 429 к.с. и 520 Нм въртящ миг. Същото задвижване сега се употребява за моделите Mercedes-AMG от серията 53, които се появиха на пазара по-рано тази година.
Рейхман добави, че серийният кросоувър ще се разграничава доста от показания преди време концептуален първообраз. За излизането си на пазара машината ще получи 5 порти и очебийно състезателен външен тип, смесен със съответното съоръжение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР