Наскоро британски учени проведоха проучване, за да разберат как интериорът

...
Наскоро британски учени проведоха проучване, за да разберат как интериорът
Коментари Харесай

Ето как цветът в спалнята влияе на сексуалния ни живот

Наскоро английски учени организираха изследване, с цел да схванат по какъв начин интериорът на спалнята въздейства на интимния живот на двойката. По-конкретно учените се пробваха да схванат дали цветът на стените в стаята оказват въздействие на интимния живот на мъжа и дамата.
Британците интервюираха над 2000 двойки, с цел да схванат какъв резултат оказва цветът на спалнята върху техния полов живо.
Оказа се, че има!
Шокиращо или не, само че един от най-големите клюки - този, обвързван с аления цвят, напряко изненада учените.
Оказа се, че двойките, чиито спални са боядисани в алено, са минимум склонни да вършат обич. Средно един път седмично – толкоз постоянно го вършат. Този факт принуди учените да преразгледат отношението си към мита, който витае към аленото в спалнята.
Рекордьорите по периодичност на секс са двойки, които заспиват в стаи с цвят на карамел. Те приблизително вършат обич три пъти седмично. Психолозите отдават това на обстоятелството, че карамеленият цвят е обвързван със сладкиши и празнично въодушевление.
Изследователите също се заели да схванат по какъв начин интериорните нюанси въздействат на съня на субектите. Оказа се, че притежателите на спални в сини тонове спят най-добре, само че сънят в лилава стая в множеството случаи е къс, неудачен и сложен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР