Наскоро BMW представи ново поколение луксозни седани, разработени на базата

...
Наскоро BMW представи ново поколение луксозни седани, разработени на базата
Коментари Харесай

Нова версия от серията BMW 7 издържа на дрон, граната и едрокалибрени куршуми

Наскоро BMW показа ново потомство първокласни седани, създадени въз основата на емблематичното BMW Серия 7. Тези здрави коли съчетават най-съвременните функционалности за сигурност с комфорт на возене и шир, с цел да реализиран най-хубавото от двата свята.

Най-новата премиера се състои от BMW i7 Protection и BMW Серия 7 Protection, като първият от тях бележи крайъгълен камък като първия в света напълно електрически седан за отбрана.

Както подсказва името, главният фокус на колите е върху интегрираната идея за сигурност, наречена BMW Protection Core. Това изобретение включва характерна за модела самоносеща конструкция на каросерията, направена от бронирана стомана. За да е несъмнено, че автомобилът е изцяло непокорен на офанзиви от всички ъгли, има спомагателна ризница за долната част на каросерията, покрива и прибавяне на подсилено стъкло.

Изработени с извънредно внимание към детайлите, тези коли се създават в завода на BMW Group в Динголфинг посредством комплициран развой на " майскорско произвеждане ". Впечатляващо е, че колите оферират персонализирана отбрана от огнестрелни оръжия или взривни субстанции. Класифицирани като предлагащи отбрана от клас VR9, те се придържат към интернационално приетите публични критерии за изпитване, избрани от немската Асоциация на лабораториите за изпитване на материали и структури, устойчиви на нахлуване (VPAM).

Например огън от муниции диаметър 7,62x54 R, опасност от най-високия клас на гражданска резистентност VPAM 10, ще бъде обезвреден от стъклото в тези модели. Това не е всичко. Пътниците могат да бъдат спокойни, че са предпазени от избухливи закани, като офанзиви с дронове и експлозия на ръчни гранати, с помощта на специфичната ризница, употребена в покрива и долната част на каросерията, написа hicomm.bg. Дори резервоарът за гориво може да се похвали със самозатварящ се механизъм, който предотвратява загубата на гориво при положение на удар.

За клиентите, които търсят най-високо равнище на сигурност, автомобилният производител предлага специфични курсове за образование на водачи за отбрана, в които водачите могат да усъвършенстват теоретичните си знания, на практика извършения за ръководство на транспортното средство и образование за тактическо реагиране

Двата седана ще се появят дебютно на интернационалното автомобилно ревю IAA Mobility 2023 в Мюнхен, а доставките за клиентите ще стартират през декември 2023 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР