Наскоро бившият еротичен модел Светлана Гущерова излезе от доброволната си

...
Наскоро бившият еротичен модел Светлана Гущерова излезе от доброволната си
Коментари Харесай

Светлана Гущерова: Отказах се от всичко заради децата!

Наскоро някогашният сексуален модел Светлана Гущерова излезе от доброволната си изолираност и се появи на светско събитие. Там тя беше оповестена за победителка в категорията " Майка на годината ", която по думите й изцяло си е заслужила.

" В рамките на 6 години родих 4 деца, да са ми живи и здрави. Отказах се от всичко поради тях, а постоянно съм желала да съм център на внимание ", съобщи Гущерова.

В предаването " Преди обед " русокоската от Търговище разкри какъв е животът й като брачна половинка и майка на четири деца, като отхвърли да даде изясненост за заканите със заливане с киселина, за които самата тя преди време разкри, защото сега се води следствие.

Тя показа, че е доста строга майка и изисква от децата си това, което самата тя не е била като ученичка.

" Да си призная аз не съм била добра ученичка и желая те да бъдат положителни възпитаници. Да учат в най-хубавото учебно заведение, да са зубъри, да знаят всичко. Това, което не съм била аз, желая те да бъдат. Мечтая да учат във Виена и ще учат там. Всяка моя фантазия съм си я постигнала. Категорично те ще учат във Виена, по-късно в Швейцария и, дай боже, да стигнат до Кеймбридж ", изясни още Светлана и добави, че брачният партньор й Християн Гущеров й оказва помощ от първия ден на раждането на първото им дете.

Блондинката призна и че децата им слушат повече баща си, в сравнение с нея, защото тя е тази, която повече им се кара и ги пошляпва по дупетата.

Светлана не крие, че бракът доста я е трансформирал и съобщи, че двамата с Христиан са доста разнообразни като характери.

Той е домошар, по тази причина и се допълваме. Той промени мен, аз трансформирах него. Аз бях момиче на живота, излизах по заведения, само че желаех подобен мъж. Навремето ходех по заведения, с цел да си намеря мъжа ", признава тя и изрично декларира, че през днешния ден не би се снимала гола за нищо на света, от една страна поради мъжа й, който е " мъчително ревностен ", а и тъй като не е ок за майка на четири деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР