Наско Сираков ще получи акциите на Левски до края на

...
Наско Сираков ще получи акциите на Левски до края на
Коментари Харесай

Левски с писмо до премиера, дясната ръка на Божков обяви дата за край на сагата

Наско Сираков ще получи акциите на Левски до края на другата седмица. Това даде обещание мажоритарният притежател на сините - Георги Попов, в изявление за bTV.

От Левски са изпратили писмо до министър-председателя Бойко Борисов, който по думите на Георги Попов, трябвало категорично да откаже искания към акциите на футболния клуб.

" За да спазим закона, макар другите тълкувания, считаме, че те са към момента негови. При негов отвод, те ще се върнат при мен. Отказът може да бъде безмълвен отвод “, сподели пред Попов.

С други думи, Бойко Борисов може и да не дава отговор на писменото питане от Левски.

" Ние сме го питали, в границите на няколко дни, дали ще се разпореди с тях. Ако не се разпореди, ще джиросам акциите на господин Наско Сираков “, изяснява Попов.

И дава отговор на въпроса по кое време в действителност скъпите бумаги ще попаднат в ръцете на Сираков:

" Реалистично е до края на другата седмица те да бъдат в София при господин Сираков. “

Георги Попов е оптимист за бъдещето на „ Левски “, освен поради упоритостта на Сираков да стане новият мощен човек на „ Герена “.

" Не е единствено Наско Сираков. Той има поддръжката на почитателите. И смятам, че има задоволително рационални хора в нашето общество и ще се смени, както те желаят, моделът на ръководство, на финансиране. И самата конструкция на футболния съюз “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР