Наско Сираков седна в предаването на Лора Крумова - "На

...
Наско Сираков седна в предаването на Лора Крумова - "На
Коментари Харесай

Сираков: Не искам да се хваля, но Левски винаги печели, когато съм част от клуба

Наско Сираков седна в предаването на Лора Крумова - "На фокус ", дружно с Илияна Раева, с цел да опишат двамата за тяхната дългогодишна връзка, както и за всички трудности, през които са минали.

Собственикът на Левски, несъмнено, беше запитан и за клуба и най-пресния триумф - спечелването на SESAME Купа на България. Той посочи, че когато е част от столичния гранд, трофеите в никакъв случай не закъсняват.

„ Илияна се убеди, че съм на карък на ансамбъла и към този момент не пущам тв приемника. Тя не вярваше в началото, че нося неприятен шанс, само че след това и тя го видя. Дори и като виждам на запис девойките и се тормозя да не изтърван! “, стартира Сираков.

„ Емоцията след триумфа с Левски е огромна. Последните две години бяха ужасяващи за клуба, за мен и за фамилията ми. Този трофей върна вярата на всички почитатели в тима. Изпитах задоволство и наслада за всички изстрадали последователи, които изтърпяха толкоз години на отчаяние “.

„ Започнах да играя в Левски с фантастично потомство. Имахме страховит тим с чудесни играчи. Тенденционно беше смачкан този отбор през 85-а година, надлежно и преименуван. Бяхме изхвърлени от футбола за дълго време. След това играх с различен доста мощен тим през 90-те години, с огромни играчи. 5-6 от тях бяха в националния отбор през 94-а. Може да наподобява като похвала, само че Левски постоянно печели, когато съм част от клуба.

„ Парите не са рискови, а са нужни за спорта. Всеки един спорт се прави с доста пари. Гришата беше прав с изявлението си. Истината е – никой в Левски не може да купи олигарх като Гриша Ганчев. Много мъчно може да си показа някой, че мач Левски – ЦСКА може да бъде платен. Няма подобен мач в последните 40 години, подсигурявам “.

„ Никога не разясня ЦСКА. Гледам личната градина и ние имаме доста за доизкусуряване. Сигурен съм обаче, че Левски ще е още по-силен следващата година. Никога не съм споделил, че ще вървя при Божков. С Илияна обичаме да вървим в Дубай на отмора. Всичко друго са спекулации “.

„ Аз разговарях с Божков преди два месеца на тематика задължения и за това считам, че е безсмислено да вървя до Дубай. Той сподели, че няма да си желае парите, в никакъв случай. Ние обаче желаеме всичко да бъде отписано, защото сега пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат “.

„ Не диря президент, само че всеки ден търсим спонсори. Левски е атрактивен сега. Има интерес. Ако се появи сериозен вложител и реша, че е потребно за клуба, то ще се допитам до левскарите за мнение. Истината е, че от Левски не съм получил едно копче “, продължи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР