Наско Сираков е сочен за един от кандидатите за следващ

...
Наско Сираков е сочен за един от кандидатите за следващ
Коментари Харесай

Наско Сираков се спряга за кандидат за поста на Боби Михайлов

Наско Сираков е апетитен за един от претендентите за идващ президент на БФС. Бившият състезателен шеф на Левски има дълъг стаж в централата. Сираков напусна футболния съюз в деня на провеждането на предходния конгрес.

Преди това бе непроменяемо в екипа на Борислав Михайлов - бе член на Изпълкома, както и отговорник за мъжкия народен тим.

Още през вчерашния ден се завъртя името на министъра на спорта Красен Кралев като алтернатива за поста. Не е ясно обаче дали той ще се съгласи да се кандидатира.

Любослав Пенев бе конкурент на Борислав Михайлов през февруари 2018 година, а в екипа му влизаше и Николай Илиев. Двамата към този момент показаха позиция по оставката на Боби и няма да е никаква изненада, в случай че още веднъж се кандидатират за президент и вицепрезидент. 

Футболният управител Лъчезар Танев има съществени контакти у нас и чужбина, тъй че няма да е толкоз ненадейно да бъде претендент или пък да укрепи нечий щаб.

В сряда се считаше, че Атанас Фурнаджиев ще наследи Михайлов и ще води съюза до февруари 2022 година. В четвъртък обаче той разгласи, че подава оставка, а през вчерашния ден уточни, че към този момент не възнамерява да се впуска в борба за шефското място. Михаил Касабов изрично съобщи, че няма апетити към поста.

Ще се кандидатира ли Йордан Лечков? Досегашният първи вицепрезидент на централата води предизборна акция и за кмет на Сливен...Най-вероятно ще има и " екзотични " кандидатури.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР