Наско Сираков е готов да се раздели с 30% от

...
Наско Сираков е готов да се раздели с 30% от
Коментари Харесай

Наско Сираков е готов да се раздели с 30% от акциите

Наско Сираков е подготвен да се раздели с 30% от акциите, които има като притежател на Левски. Босът на " сините " е опрян до стената и няма доста потребни ходове.

Сираков опипва почвата както с сегашни сътрудници, по този начин и с евентуални такива. Целта е този, който вземе една трета от дяловете, да се ангажира със същия % от бюджета на клуба. Това ще рече към 3 млн. лв..

Най-близко до това желание, съгласно хора от " Герена ", е български букмейкър, който е един от спонсорите на Левски, които откликват на хрумвания отвън записаните в досегашните съглашения. Става дума за Palmsbet, твърди " Тема спорт ". Компанията откликна със сума към 250 хиляди лв. при започване на съдействието сред двете страни.

След това бе подписан по-голям контракт с Левски, като сумата бе покрай половин милион лв.. Целият размер на парите незабавно отидоха за задръстване на неотложни заплащания.

Срещата на Сираков през вчерашния ден е била точно с представители нa букмейкъра. Това е една част от План " Б ", който босът на Левски анонсира на брифинга си в понеделник.

При позитивна развръзка с Джоузеф Диксън, то съдействието сред Левски и компанията за
залози ще продължи както до момента.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР