Наско Сираков е единственият, който може да се справи с

...
Наско Сираков е единственият, който може да се справи с
Коментари Харесай

Спасов: Левски се управляваше от лаици, Сираков пое мястото, което му се полага

" Наско Сираков е единственият, който може да се оправи с тази сложна обстановка в Левски ". Това показа легендата на " сините " Емил Спасов.

" Клубът се управляваше от хора, които не са способени за ръководство на клуб като Левски, от лаици. Левски не е Ботев (Враца) или Черноморец (Бургас), а е институция. Феновете го демонстрираха. Такава помощ не се вижда и в международен мащаб. Хора, които нямат пари - даваха. Разговарях с един човек, който ми сподели, че със сина му са дарили средства, а не са заможни. Идването на Сираков е положително начало. Всички застанахме зад него. Считам, че той е единственият човек в този миг, който може да направи нещо положително за този клуб. Ще му бъде мъчно, само че имам вяра в хората и считам, че ще се намерят спонсори и компании, които да оказват помощ.

За това ще се желае доста време, само че преди всичко би трябвало да се търси решение с тези чужденци, които дърпат футбола ни обратно. В България има доста надарени футболисти. Пропиляват се гениите на децата, тъй като няма вярна подготовка, както е в Европа. Защо би трябвало да се взимат чужденци? При състояние, че на година Левски вади по трима или петима национали. Аз персонално ги виждам. Трябва да ви покажа лист с юноши на Левски, които сега са в други тимове или са играли шест месеца за " сините " и по-късно са раздавани на другите. Тези милиони, които са насъбрани, няма по какъв начин да се изчистят внезапно. Няма хора, които да хвърлят парите си напразно ", кадза Спасов, който подлага на критика подготовката на подрастващите в родните школи.

" Можеш ли да си на 23 година и да тренираш деца? Аз на тези години играех футбол. Имат Лиценз Б - това е едномесечен стаж. Ако са треньори да дойдат да ми кажат. Не може да се направи преходът от юношеския към мъжкия футбол. Защо? Георги Тодоров е единственият, който даде късмет на младо момче. Пусна през вчерашния ден 18-годишен футболист и момчето се оправи обичайно. Но какъв е той - човек, който е израснал на " Герена ". И постоянно е подготвен да помогне. Извинявам се, че съм изразителен, само че съм дал живота си за Левски. Не става по този начин. Ако някое момче е положително, то би трябвало да бъде налагано и пускано в игра. Не става единствено с трениране в първия тим. Сираков пое мястото, което му се поставя ", добави Спасов.
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Арда (Кърджали) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР