Наско Сираков даде пред БНТ кратък отговор на изявленията от

...
Наско Сираков даде пред БНТ кратък отговор на изявленията от
Коментари Харесай

Сираков: Мъри си играе с цифрите, както аз с внучките

Наско Сираков даде пред Българска национална телевизия къс отговор на изказванията от през вчерашния ден на Станимир Стоилов. след триумфа над Локомотив София. После.

„ Левски не наподобява като разграден двор. Случи се този извънредно огромен проблем с Мъри. По-тежка нощ не съм имал. Съжалявам за решението му. Финансово за предходната година клубът е 1 млн. на загуба. Но Мъри сподели нестина. Играе си с цифрите, както аз с внучките. За лиценза нямаме терзание.  Казах на Стоилов още преди два месеца, че Иво Ивков е завършил за мен от човешка позиция. Казах му, че няма да бъде изпълнителен шеф. Мое решение, е че не съм го уволнил по-рано. И отново в името на клуба. Той има неуважително държание към мен и спонсора. Некомуникативна персона, която отблъсква доста хора. Гледаме в друга посока. Излъга, че е бил поканен в Национална агенция за приходите, което не дава отговор на истината “, сподели Наско Сираков пред Българска национална телевизия.
„ Ще желая цялостен одит в клуба, на всички контракти, които са подписани в последните 6 месеца. Имам подозрения – да са подписани неща, които да са в ущърб на клуба. Ивков може да е началник на правния отдел в клуба и нищо повече. Нямаме вид за треньор. Със Станислав Генчев не сме говорили “, сподели още той.„ В мое лице генералният снонсор има другар. На тези хора всички левскари би трябвало да са им признателни. Нямаше да има Мъри Стоилов, нито купа и тим. Няма нещо, което Мъри да е желал и да не е било изпълнено. Няма такова нещо. Левски е „ най-белият “ клуб в България. Всяка стотинка минава по банков път. Всеки лев се знае къде отива “, приключи Сираков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР