Наско Сираков беше гост в подкаста Неформално с Георги Петков.

...
Наско Сираков беше гост в подкаста Неформално с Георги Петков.
Коментари Харесай

Наско Сираков: Чрез съдиите откраднаха прекалено много точки на Левски, някои са корумпирани

Наско Сираков беше посетител в подкаста " Неформално с Георги Петков ". Ето какво сподели притежателят на Левски пред някогашния ни сътрудник от ТОПСПОРТ :

" Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по избран метод на избрани тимове. Да, Лудогорец е един от тях. Абсолютно! На Левски бяха откраднати прекомерно доста точки посредством съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е основният провинен. Огромната виновност е в самите съдии. Те са безусловно обвързани и подвластни. Една част от тях са безусловно корумпирани. Боби може да промени доста неща, в случай че желае. Ние промени не виждаме.

Когато съумях да върна Мъри, всичко в Левски стартира да се трансформира към положително. С Христо Стоичков се чуваме непрекъснато и обменяме мисли. За някои той е чудноват. За мен е дребният Стоичков, който през 1986 година го взеха в националния тим. Можеше да ти извади очите с капацитета си.

Не съм имал упоритост да бъда президент на БФС. Аз съм горделив с работата, която правя в Левски. В декларацията казахме всичко. Тя не е офанзива персонално към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има доста съществени промени. Боби има виновност, че позволява хората под него да си развяват коня, най-много Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото кръвопролитие за избрани тимове. Почти всяка седмица е по този начин и против Левски.

Васил Божков щеше към този момент да е изплатил задълженията към Национална агенция за приходите. По негово време те бяха погасявани, преди този момент единствено трупани. Нашите почитатели нямат нищо общо с другите почитатели в България. Те са без аналог ".

ВИЖТЕ ТУК ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С НАСКО СИРАКОВ:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР