Наско Месечков и съпругата му Кремена разказаха как живеят след

...
Наско Месечков и съпругата му Кремена разказаха как живеят след
Коментари Харесай

Месечков разказа за живота си на татко

Наско Месечков и брачната половинка му Кремена описаха по какъв начин живеят след появяването на дъщеричката им Айлин.

Двамата гостуваха на Гала, където бяха пристигнали с бебето, само че не го демонстрираха в ефир.

Майката Айлин, която е на 2 месеца, към този момент е приключенка. Семейството пътувалo с кола до Виена цели 12 часа. На пътешествието те са били с дъщерята на Кремена. На унгарската граница даже били запитани дали живеят във Виена, а когато се схванало, че просто пътуват, граничният служител на реда им направил жест, че са луди да пътуват с толкоз малко бебе. Семейството планува и почивка на Малдивите.

Коледа обаче са посрещнали в фамилна конюнктура у дома дружно с майката на Наско. На Нова година двамата излезли за два часа, само че нямали самообладание да се приберат при дребната си дъщеричка. "Не желаеме да се отделяме от нея ", показа Наско. Те я водели от 11-ия ден на всички места с тях, даже по бизнес срещи.



Атанас, за който това е първо дете, описа по какъв начин се чувствал, когато се е родило бебето. Имал мощно сърцетуптене и краката му се подкосили. "Загубих мозъка и дума. Първите няколко седмици подскачах от всяко нейно придвижване ", описа танцьорът.

Семейството благодари особено на доктор Константин Петров, който е водил раждането. То минало безусловно безпроблемно. Наско бил позволен в предродилна зала, а след това и за малко в родилна, само че Кремена предпочела той да излезе.

Името Айлин са избрали, тъй като било доста нежно. Турският му корен означавал луна или ентусиазъм, а в американския свят означавало хубост, само че по-скоро душевна.



Младите родители са доста щастливи. Те не обявили бременността на Кремена незабавно, както първия път, тъй като този път решили да бъде по този начин.

"Щастието обича тишината. Изпитахме една болежка предния път - 10 дни преди сватбата. Този път взехме решение, че това е нещо наше, показа Наско.

Малката Айлин има и по-голяма сестра, и брат, които са деца на Кремена, написа dir.bg

Танцьорът от Dancing stars и неговата обичана подписаха брак през септември предходната година на красива гала в Балчик.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР