Наско Колев и Лидия са заедно и това е ясно

...
Наско Колев и Лидия са заедно и това е ясно
Коментари Харесай

Любовните мъки на известните: Атанас Колев крие Лидия заради болка от миналото

Наско Колев и Лидия са дружно и това е ясно на всички, само че двете влюбени гълъбчета още не са признали пред никого за връзките си. Защо е по този начин, научихме напълно скоро, а истината ни шокира.

Мария Илиева още е фактор

Наско се забърка в противен скандал с някогашната си шефка Мария Илиева преди време, а на всички места се шушукаше, че двамата са имали доста повече от професионални връзки. Кака Мария беше толкоз бяса, че младото лъвче не желае нищо съществено от нея, че го уволни и смъкна всички негови песни от нета. Наско толкоз се уплашил и обидил от случката, че не желал да има втора обществена връзка, която може да приключи с величествен медиен неуспех. Затова и помолил Лидия да не обявяват връзките си. Кофти е, когато си дамата след Мария Илиева, тъй като тя постоянно си остава фактор.

Виж още: Луксът ѝ отива: Дъщерята на Лияна отпраши в най-хубавия град за живеене в света

Разбито сърце от секси варненка 

Нещо, за което малко хора знаят е, че Наско е имал огромна обич в родния си град, която е била едно от най-красивите девойки във Варна. Секси тигрицата толкоз разрушила сърцето му, че Колев искрено го е боязън да се впусне в нещо доста съществено, с цел да не стане отново същото. За неприятен шанс Лидия образно доста приличала на момичето.

Виж още: Дениз Хайрула посече гаджето на Виктор Стоянов и разкри: " Бил е с нея още по време на шоуто "  

 

Изображение: https://www.instagram.com/atanaskolev_official/ , https://www.instagram.com/lidia_alpha/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР