Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му

...
Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му
Коментари Харесай

Атанас Атанасов се оженил за германка малко преди да стане министър на културата

" Наско е прелестно момче. Още не сме виждали брачната половинка му Яна, разбрах, че се оженил напълно скоро, само че се надявам да я докара да я забележим всички. Дядото на Атанас умря преди шест години, щеше да е доста горделив с него, само че баба му Петра е тук, на 83 години е дамата и сега е в Банкя на санаториум. И тя доста се радва. "

Това сподели пред  " България Днес “ кметът на село Татарево -  Петко Петков, който добре познава новия министър на културата Атанас Атанасов.

Наско и германката Яна се познават от много време, само че предлагането за брак пристигнало малко преди той да стане министър. В момента Яна е в Лондон, където работи и още не е ясно дали ще придвижи в София при мъжа си. Засега младото семейство няма проекти за деца.

Бабата и дядото на Атанас са били преподаватели в началното учебно заведение в селото, което през днешния ден не е настоящо. Баща му е хирург, а майка му икономист. 31 годишния Атанасов е роден в Хасково, учил актьорско майсторство в Съединени американски щати, работил в Германия, сега се открил със брачната половинка си във Англия. Предложението да стане министър на културата му пристигнало като " гръм от ясно небе “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР