Наситена програма, включваща участия в редица регионални, национални и международни

...
Наситена програма, включваща участия в редица регионални, национални и международни
Коментари Харесай

Младите огнеборци на ОДК-Варна с наситена програма през 2020 г.

 Наситена стратегия, включваща участия в редица районни, национални и интернационалните надпревари, чака децата от школата по пожароприложен спорт " Огнеборец " при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна.

Това стана ясно на среща с родителите, на която участва основен контрольор Стоян Стоянов от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Варна.

" Предстои една доста значима година, в която децата ще би трябвало да покажат наученото до този миг. Вярвам, че те ще се класират и за присъединяване в Световното състезание по пожароприложен спорт за юноши и девойки, което ще се организира през 2020 година в Хърватия ", съобщи контрольор Стоянов. 

Той означи, че школата е единствена в страната и изрази вяра, че тя ще се утвърди, като едно положително начинание, даващо опция на младите хор  а да намерят сполучлива реализация в живота. На срещата с родителите участва треньорското управление на школа " Огнеборец ", което направи равносметка за отминаващата година.

Приветствие към  родителите насочи и госпожа Монка Николова, шеф на ОДК - Варна. Гостите бяха поздравени с музикално-артистична стратегия, в която се включиха ученици на школите " Пиано ", " Вива денс " и " Сребърни звънчета " при ОДК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР