Насилникът сега е в Германия, но предупреждава, че неговите хора

...
Насилникът сега е в Германия, но предупреждава, че неговите хора
Коментари Харесай

Ревнивец тормози 21-годишно момиче от Бургас, заплашва да я убие и да се гаври с трупа ѝ

Насилникът в този момент е в Германия, само че предизвестява, че неговите хора ще я възпламенят жива, до момента в който спи

Красиво момиче от Бургас е подложено на душевен и физически тормоз от някогашния й другар. Пред Нова телевизия то показа, че допреди два месеца имали любовна връзка, само че от ревнивост гаджето й почнало да се рови из остарели чатове и да я бие. 

„ Хвърлял ме е даже в шубраци. Посягал ми е с ножица, удрял ме е в рамото. Заплашвал е, че ще ми отреже косата, че ще ме намушка. Влизал е с щурм през прозореца в стаята ми, гледал ме е до момента в който дремя. Чупил е входната врата. Хвърлял ми е предмети на покрива. Заплашвал е и мои приятелки “, споделя 21-годишната Илияна Парашкиева.

„ Говорих с него и му обясних, че желая да прекратим връзката, тъй като не мога да понасям такова отношение и той стартира да ме заплашва “, прибавя тя. 

Имало даже закани за ликвидиране. 

„ Казваше, че ще ме убие и по-късно ще направи подигравка с натрупа ми ”, описа Илияна. 

Мъжът даже заплашил, че неговите хора ще възпламенят дамата жива, до момента в който спи. 

В момента насилникът е в Германия, само че продължава със заканите си по телефона. 

„ Продължава да ме заплашва в чатове. Блокирала съм го, само че той основава нови профили и всеки ден. Не съм търсила помощ, тъй като ме е боязън да не ми се случи нещо по-късно. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре ”, показа красивото момиче. 

„ Една моя другарка, която е заплашвана от него, ми е очевидец. Тя знае много от нещата, които са ми се случвали. Призовавам всички девойки, които имат подобен проблем като моя, да реагират в точния момент. Не би трябвало да си мълчим за тези неща, тъй като става по-зле “, предизвестява Илияна. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР