Насилникът е арестуван и е задържан в РУП-Слънчев бряг, а

...
Насилникът е арестуван и е задържан в РУП-Слънчев бряг, а
Коментари Харесай

Геноцид Срещу Българите В Слънчев Бряг! Пиян И Дрогиран Британски Турист Смля От Бой Възрастен Инвалид! Шок Видео!

Насилникът е задържан и е арестуван в РУП-Слънчев бряг, а потърпевшата почтена жертва е настанена в Интензивно поделение в УМБАЛ-Бургас. Около половин час след среднощ против четвъртък Дани Джеймс Кнот (роден 1991 година във Великобритания) се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди този момент е вдигнал немислим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на защитата. Наложило се да бъде извикана майка му, която се вижда във видеото, с цел да го убеди да се прибере в стаята си. Във видеото се вижда по какъв начин тя го държи на разположение в коридора на 5-и етаж, където ненадейно с бантунче в ръка, се появява беззащитният неработоспособен.

Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредност от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода. Жертвата е обезобразена – черепът му е строшен на две места, лицето също е обезобразено. На финала нападателният юноша изоставя индивида на пода и се заключва в стаята си.

Повикана е полиция, само че пияният и дрогиран отхвърля да отключи. Наложило се да бъде разрушена вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина към 20 метра, почнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела незасегнат – по знамение.

Там е арестуван от защитата и униформените. При задържането му също е траял да демонстрира експанзия. Случаят е подобен с ММА-боецът Джон Кери размаха гаечен ключ против ченгетата в Слънчев бряг, а след това нанесе удари и по себе си, както и с бруталния и пийнал швед Рауф Сундберг, който изрита безпощадно камериера във фоайето на хотел в курорта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР