Насилието в управляваните от демократите градове на САЩ може да

...
Насилието в управляваните от демократите градове на САЩ може да
Коментари Харесай

Тръмп се скара публично с кмета на Портланд заради безредиците там

Насилието в ръководените от демократите градове на Съединени американски щати може да бъде прекъснато единствено със мощ. Това мнение изрази в Twitter американският президент Доналд Тръмп, говорейки за безредиците, обхванали цялата страна, в това число Портланд, Орегон.

The only way you will stop the violence in the high crime Democrat run cities is through strength!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
 Съдът поддържа Тръмп за интервенция на федералните против митингите в Портланд Съдът поддържа Тръмп за интервенция на федералните против митингите в Портланд
Американски съд отхвърли да забрани на чиновници на федералните силови ведомства да арестуват протестиращи в Портланд, щата Орегон, преда...
Американският водач за следващ път разкритикува кмета на Портланд Тед Уилър, наричайки го " вманиачен, ляв радикал, не правещ нищо демократ, който следи всеобщото заличаване и разрушение на града му ". " Хората в Портланд, както и всички други градове и елементи от нашата велика страна, желаят правда и ред. Левите демократични кметове, като манекена от Портланд не могат да създадат това ", съобщи Тръмп. Президентът упорства и за разполагането на Националната армия в града. Местните управляващи отхвърлят това предложение, напомня БГНЕС.
По-рано изпълняващият длъжността началник на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (DHS) Чад Улф съобщи, че в Портланд царува " безпорядък и безвластие ". Той също по този начин акцентира, че институцията е подготвена да употребява всички запаси за нормализиране на обстановката в града, където митингите и безредиците не престават повече от 90 дни.
В отговор губернаторът на Орегон, Кeйт Браун (Демократическа партия) в формалния си уеб страница упрекна Доналд Тръмп, че основава предпоставки за принуждение в градовете в цялата страна, в това число Портланд. Президентът Тръмп предизвиква разделянето и ескалира насилието. Това се случи в и в този момент, за жалост, се случва в Портланд, сподели губернаторът. Въпреки ироничните туитовете на президента, става въпрос за живот и гибел. Поради некомпетентната му реакция към пандемията починаха съвсем 200 000 души, продължи тя.
Браун твърди, че никой не е в действителност в сигурност, до момента в който Доналд Тръмп е президент. Кметът на Портланд Тед Уилър, който също съставлява демократите, излезе с видео известие, като упрекна президента в основаването на климат на ненавист и разделяне в Съединени американски щати.
 Кметът на Портланд гони федералните, разпалвали митингите Кметът на Портланд гони федералните, разпалвали митингите
Кметът на Портланд Тед Уилър още веднъж изиска да бъдат изтеглени пратените в този северозападен американски град федерални сили на реда, к...
Масовите митинги и вълнения започнаха в доста американски градове в края на май след гибелта на афроамериканеца в Минеаполис, Минесота. И четиримата служители на реда, взели участие в ареста на Флойд, бяха уволнени и упрекнати. За да възвърне реда, Националната армия на Съединени американски щати беше изпратена в помощ на правоприлагащите органи. Около 40 града, в това число Вашингтон и Ню Йорк, оповестиха комендантски час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР