Насилие в детска градина в Благоевград, запечатано в скандални кадри,

...
Насилие в детска градина в Благоевград, запечатано в скандални кадри,
Коментари Харесай

Първия ден го пребиха от бой: Насилие над 3-годишно дете в детска градина в Благоевград

Насилие в детска градина в Благоевград, запечатано в скандални фрагменти, разгневи хората в града. Родители отхвърлиха да пуснат децата си на детска градина, а полицията и прокуратурата започнаха следствие, съобщи бТВ.

Удари и влачене на 3-годишно дете - това демонстрират клиповете, снимани от родител в двора на тази детска градина. Това е бил първият ден на момченцето там.

„ Първия ден го докарахме през вчерашния ден и го пребиха от пердах, това е срамотия “, сподели Сергей Петров, дядо на битото дете.

„ Значи, освен, че желаеме да се изгони от работа, а желаеме да пристигна и да се извини, а не да се скрие “, добави Миглена Янчева, родственик на детето.

Помощник-възпитателката е уволнена от работа още през вчерашния ден. Колегите ѝ са шокирани от случая, работили са с нея 8 години.

„ Помощник-възпитателката към този момент не работи тук, незабавно съм подхванала ограниченията, няма по какъв начин да се случи това, да остане тя на работа тук “, съобщи Екатерина Янчева, шеф на ДГ 6 " Щастливо детство ".

„ Доколкото знам, детенцето е желало да се придвижи до сестричката му, която е в другата група. Това е било повода, един тип, че е било непослушно “, сподели кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Жената, упрекната в принуждение над 3-годишното дете, през днешния ден не бе открита за коментар, а полицията и прокуратурата в града проверяват скандалния случай.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР