НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси планира да участва само една

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси планира да участва само една
Коментари Харесай

Тенеси планира само една година допълнителна федерална програма за лятна хранителна помощ за деца

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси възнамерява да взе участие единствено една година във федерална стратегия, която дава на фамилии с ниски приходи $40 на дете на месец, с цел да заплащат за храна, до момента в който учебното заведение е отвън учебно заведение, сподели кабинетът на губернатора в петък.

Тенеси е измежду 35 щата, всичките пет територии на Съединени американски щати и четири племена, които са се присъединили в програмата за лятно електронно прекачване на компенсации или Summer EBT, за това лято. Петнадесет други щата, всички сега с републикански губернатори, няма да вземат участие.

Длъжностни лица от администрацията на президента Джо Байдън споделят, че парите са предопределени да добавят съществуващите стратегии през лятото, които са имали по-ограничен обсег.

При оповестяването, че Тенеси не възнамерява да резервира компенсацията след едно лято, кабинетът на републиканския губернатор Бил Лий повтори причините на някои от щатите, които не вземат участие, като сподели, че самодейността произтича от обезщетение от ерата на пандемията и че други стратегии за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР