НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските законодатели в Тенеси преодоляха значително

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските законодатели в Тенеси преодоляха значително
Коментари Харесай

Сенатът на Тенеси придвижва законопроект за въоръжаване на учители 1 година след смъртоносната стрелба в училище в Нашвил

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските законодатели в Тенеси преодоляха доста затруднение във вторник по отношение на предлагането да се позволи на някои подготвени учители и преподаватели, които не са работех в правоохранителните органи, с цел да нося револвери на територията на учебното заведение, ход, който ще означи едно от най-големите разширявания на достъпа до оръжие в щата след смъртоносната пукотевица в начално учебно заведение предходната година.

Предложението освободи камарата, следена от Републиканската партия измежду прочувствени викания и писъци от протестиращи против законодателството, на доста от които в последна сметка беше подредено да изоставен галериите на Сената, откакто подцениха предизвестията да пазят тишина.

След като получи 26-5 гласа в Сената, предлагането към този момент е готово за гласоподаване в Камарата на представителите. Ако бъде признато, предлагането ще забрани разкриването кои чиновници носят оръжие, в това число пред родители на възпитаници и даже други учители.

„ Разст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР