Нашият свят може да бъде много цветен, но само от

...
Нашият свят може да бъде много цветен, но само от
Коментари Харесай

Бизнесдамата Роксана Кирилова: От нас зависи колко цветен ще е светът, в който живеем

Нашият свят може да бъде доста пъстър, само че единствено от нас зависи с какви цветове ще го изрисуваме! Удоволствието да хванем четките дружно с художника Иван Яхнаджиев е неописуемо, тъй като към това се прибавя насладата от идеята, която дружно подкрепихме. Нарисуваните платна бяха продадени с благотворителна цел, а събраните средства дарени на трапезарията за небогати към храм „ Св. Николай Мирликийски Чудотворец “ в квартал „ Грамада “ в Благоевград “, това съобщи пред медията ни бизнесдамата Роксана Кирилова.

Поредната покана да се включи в положителното дело този път идва от РТВЦ Благоевград. Носителката на купата Мисис България Роксана Кирилова има редица оценки за хубост и за бизнес достижения, само че името й в последните години се свързва с голям брой благотворителни начинания в цялата страна. Неотлъчно до нея е синът й Марк, който тя възпитава в тези добродетели.



„ Само с персонален образец можем да събудим искрата на положителното у нашите деца. Аз виждам по какъв начин Марк претърпява тези срещи, по какъв начин се вълнува. Дни по-късно разясняваме живота на хората, които се нуждаят от помощ. Надявам се тези уроци да го създадат добър човек “ , споделя Роксана Кирилова.



Самият Марк се включи в пролетния бал „ Роди дете в България “, който се организира на 17 май, проведен от Фондация ”Мечта за дете”. 5 негови картини събраха 4000 лв. за потребностите на фондацията.

Роксана Кирилова е взела участие доста благотворителни начинания.

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова подари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се причисли и към плана на „ Златен Рожен “ и The Wine Inside „ Културно завещание “, които вземат участие в самодейността на Българската асоциация на винените експерти – „ Празнувам с българско вино “. Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир. На Великден 2021г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена назадничавост „ Светлина за нас “ в гр. София, с цел да им вдъхне вяра и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност” и други
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР