Нашият политически опонент през последните четири години е ГЕРБ, но

...
Нашият политически опонент през последните четири години е ГЕРБ, но
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Порочният модел си отива

Нашият политически конкурент през последните четири години е ГЕРБ, само че нашият максимален зложелател по пътя към смяната беше страхът и апатията на хората. Сега те са преодолени. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която участва на отчетно-изборната конференция в Правец. 

" От Българска социалистическа партия имаме сериозен принос в този развой. Четири години показвахме и доказвахме съществуването на паралелната страна. Четири години отказвахме офертите, както и да споделим порциите на трапезата на задкулисието. Сега моделът си отива. Важното е да създадем този развой необратим ", сподели още тя. 

Коментирайки заканите, че в случай че кабинетът Борисов падне, настава злополука, Нинова съобщи, че самото държавно управление е злополука. 

" Уплашени за себе си, ръководещите заплашват, че в случай че държавното управление падне, ще стане злополука. То самото държавно управление е злополука. Падането му е път към непоклатимост и развиване. Борисов твърди, че ръководството му би трябвало да остане, с цел да дойдат пари от Европа. Парите за България ще дойдат по този начин или другояче. Важното е къде ще отидат - в народа или в шкафчето му? ", попита водачът на Българска социалистическа партия.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР