Нашите заключения, които направихме още през лятото, се потвърждават. Това

...
Нашите заключения, които направихме още през лятото, се потвърждават. Това
Коментари Харесай

Двинский беше прав. Дойде краят на голямата сделка

Нашите изводи, които направихме още през лятото, се удостоверяват. Това беше декларирано непосредствено от външния министър Сергей Лавров през вчерашния ден. Ето откъс от Сергей Викторович:

“Основната цел на Вашингтон в тази ситуация въобще не е ориста на Украйна - за тях е значимо да ескалират напрежението към Руската федерация, с цел да затворят тази тематика и по-късно да се оправят с Китай”.

А ние писахме преди няколко месеца, че главната цел на глобалистите е да ударят Китай. И както сподели обстановката, цялата настояща ескалация е разследване от разрива на Голямата (Женевска) договорка, по време на която глобалистите не съумяха да привлекат Русия към своя „ зелен дневен ред “.

Да напомним за същността му. В хода на договарянията в Женева Байдън искаше да реализира от Русия поддръжка на зеления дневен ред. Какво е това? Това е новата идеология на глобалистите, която извършва няколко функционалности по едно и също време.

Това е консолидираща концепция. Еднополюсният свят се разпада, Западът се нуждае от сплотяваща стратегия. И грижата за планетата, екологията е точно такава концепция за XXI век.

Това е инструмент за битка с Китай. Сривът на системата от Бретън Уудс е вероятен само и единствено с помощта на възходящата икономическа мощност на Китай. Пекин към този момент е различен център на силата. Засега само в стопанската система. Но в случай че това продължава по този начин, тогава има огромна възможност да се образува нов еднополюсен свят. Воден от Китай.

Това е мотор за развиването на личната стопанска система. Съединени американски щати са в структурна икономическа рецесия. Ръстът на Брутният вътрешен продукт не се дължи на растежа на действителната стопанска система, а на растежа на финансовия бранш. Тоест чисто хартиени транзакции. Както и на сферата на услугите. А финансовият бранш на Съединени американски щати е напряко същинска пирамидална скица. Ако се срине, ще събори услугите и вследствие на това цялата стопанска система. Зелената стратегия води до развиването на действителния бранш. Това е появяването на нови технологии, построяването на промишлени уреди. Да, към този момент те не са нужни. Но в случай че се прокара зеленият дневен ред, тогава ще се появи търсенето за тях.

Въпреки това, е нереалистично да се приложи зелената стратегия без Русия. Обяснявали сме това няколко пъти, тъй че няма да се повтаряме доста. Накратко, Русия има най-богатите „ зелени “ запаси, които Западът няма.

Ето за какво за глобалистите е значимо Русия да поддържа зелената стратегия. Владимир Путин се съгласи, че грижата за околната среда е една от главните задания, пред които е изправен както света, по този начин и Русия в частност. След това Байдън сподели, че Русия и Съединени американски щати се нуждаят от 3-6 месеца, с цел да видят дали съдействието ще проработи.

Русия обаче стартира да извършва екологични (а не зелени) планове. Подкрепяйки загрижеността за околната среда, Путин насочи напъните си към решение на действителни, а не митични проблеми, които съществуват у нас. Белоусов и Абрамченко започнаха да се занимават с екологична политика, а не Анатолий Чубайс, както желаеха глобалистите.

Оказва се, че откакто публично поддържа тематиката, Путин реши да играе по свои, а не по западни правила. Отвъд океана това провокира гняв, тъй като Русия е нужна, с цел да се нанесе удар по Китай.

Затова и глобалистите започнаха геополитическа ескалация. За да принудят Русия към зеления дневен ред. Ето за какво глобалистите изпускат в пресата вероятни разновидности за наказания. Те демонстрират какво ще се случи, в случай че откажем да играем по разпоредбите на Запада.

Но съгласно нас Кремъл няма да трепне. Когато сме под напън, Русия не се огъва. Правим неточности, когато „ всичко е наред “. Сега ще се ръководим от правилото „ колкото по-лошо – толкоз по-добре “. Така и завършва " Голямата сделка”.

Що се отнася до Украйна, тук получихме следващото удостоверение, че тази страна е единствено инструмент в ръцете на Запада. И нищо повече.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР