Нашите ценности са нулева толерантност към корупцията, разбира се, но

...
Нашите ценности са нулева толерантност към корупцията, разбира се, но
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От бедствието Асен Василев във финансите ще се излезе най-трудно

Нашите полезности са нулева приемливост към корупцията, несъмнено, само че би трябвало да има единогласие с партиите, които можем да работим с тях, са диверсификация на горивата, диверсификация от „ Газпром “, да се довърши договорката за Ф-16 и непризнаване на референдумите. Това са полезностите ни, това са нашите евроатлантически сътрудници, това сме ние, това са нашите разграничителни линии. Това сподели по време на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

„ Нестабилността докара кръга " Агнешки главички ", кръга Олимп, те ли са за образец, или Политическа партия с горивата, газа, Джем корп  и какво ли не още “, сподели още Бойко Борисов.

И българският бизнес, и заетите, са извънредно разтревожени от войната, която се води до нашите граници. Войната тревожи всички и всички чакат мъдрост от политическите сили, с цел да не се генерират опасности пред националната ни сигурност, сподели Томислав Дончев. Втората съществена тематика, която слагат всички, е нуждата да се сформира съответно държавно управление с съответна парламентарна поддръжка, с цел да преодолее вътрешните рецесии и да реагира съответно на всички външно-политически закани. Мисля, че с изключение на устрема кой ще бъде първи, втори, трети, главен критерии е готовността да се сформира държавно управление, разяснява Томислав Дончев.

„ За първи път след Втората международна война се случва експанзията на Русия в Украйна - безсмислена, кръвопролитна и от ден на ден задълбочаваща се. Частичната готовност в Русия довежда до хиляди мъже да бягат от Русия. Позицията на ГЕРБ е, че, в случай че ние сме в ръководството, всеки, който не желае да убива и да бъде убиван в тази война, ще има леговище в страната ни. Относно фарса с референдумите - те в никакъв случай няма да бъдат приети, в случай че ГЕРБ взе участие в ръководството. Те са невалидни и противозаконни, това е фарс. Тревожат ме саботажите по Северен поток 1 и 2 и пряк удар по нуклеарната централа Запорожие, обезпокоен съм. Територията на Украйна, Румъния, България - ще има злополука за здравето, отглеждането на животни на страните ни “, уточни Борисов.

„ От бедствието Асен Василев във финансите ще се излезе най-трудно, тъй като пазарите - и вътрешните, и интернационалните. След като теглиха пари всяка седмица - милиарди, вършиха 4 пъти бюджет и най-после сложиха капан пред служебното държавно управление. Да теглиш дълг в тази тежка обстановка, може да го правиш единствено от злополучие. Хърватия тегли по-евтини заеми от нас “, разяснява Бойко Борисов.

„ Безумното харчене на пари без сметка, контрабандата, докара до тотална вреда във финансите. Правителство би трябвало да се направи и ГЕРБ не може да прави взаимни отстъпки. Тези, които пробутват корупцията като тематика, единствено да им припомня: Българска социалистическа партия от до заменки и какво ли не. Да, България или ДСБ - разбойническата приватизация, мистър 10 %, кръга Агнешки главички, кръга Олимп, те ли са тъкмо за образец. Или Политическа партия са горивата и „ Джем корп “, “ добави още Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/797633818109290
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР