Нашите приоритети са ясни – подготовката за изборите и свързаните

...
Нашите приоритети са ясни – подготовката за изборите и свързаните
Коментари Харесай

Служебният кабинет засега не предвижда промени в Автомагистрали


" Нашите цели са ясни – подготовката за изборите и обвързваните с това описи , защото работа ГРАО се намира в районното министерство. Следващата ни задача е да правим инспекциите в публично значимите планове, Агенция " Пътна инфраструктура ", " Автомагистрали " ЕАД, ВиК бранша, санирането и също по този начин да се опитаме да се оправим с някои настоящи, нашумели градежи, които вълнуват цялото общество . Във времето, с което разполагаме, ние не бихме могли да свършим повече. "

Това споделя служебният министър на районното развиване арх. Виолета Комитова в изявление Най-вероятно изявлението е правено от някой от медийния екип на ведомството, тай като не е посочено за коя медия е обещано. До момента арх. Комитова, която е дълготраен учител в УАСГ, не е представяла екипа си и целите в работата си. Тя беше зам.-министър на районното развиване и в първия длъжностен кабинет назначен от президента Румен Радев.

" Първото нещо, което предприехме, е да съставим една комисия, която ще би трябвало да ревизира структурите, оповестени за инспекция и откакто тази комисия изведе главните резултати от нея, ще осведомяваме обществото ", споделя арх. Комитова.

Както е известно, държавната компания " Автомагистрали " и други структури под шапката на Министерство на регионалното развитие бяха измежду най- обсъжданите тематики във за проверка на ръководството на Бойко Борисов, образувана в разпуснатото към този момент 45-то Народно събрание.

" До този миг съм осведомена отчасти със събраната документи. Когато проучваме всички условия, обстоятелства, планове и случки, които са се случвали преди нас, ще представим информация пред обществото ", дава обещание арх. Комитова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР