Нашите политически противници днес удариха дъното. Това заяви премиерът Бойко

...
Нашите политически противници днес удариха дъното. Това заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов: От днеска ще спя с пистолет, щом моята спалня е най-интересна

" Нашите политически съперници през днешния ден удариха дъното ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг, в централата на ГЕРБ. До министър председателят беше и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. 

" То не бяха тоалетни, спални, операции. По-скоро въпросът е за какво и за какво в този момент се прави, а не преди изборите?. Защото Юли месец е значим месец, чакаме да отпадне механизма, България върви решително към влизането в Еврозоната, което значи и парична самостоятелност. ", сподели министър председателят. 

" Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме непосредствено с придобиването на F-16, Блок 70 в същинската евроатлантическа общественост. От тогава се появи омразата – доста ярка, доста мощна. ", сподели още Борисов.

" Какво получаваме – компромати. В учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа, че когато създадеш един компромат, би трябвало да създадеш подобен, че би трябвало да отвратиш този, който го гледа ", съобщи той.

" Подреждат, инсталират, вършат, костват, има цели звукозаписни студия основани. На форума в Давос ни демонстрираха по какъв начин се прави това. Как от едно мое сходно изявление – вършат костват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват закани от президента, който би трябвало да бъде обединител на нацията, който бе махленски, в този момент желаят мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра, безапелационен е Борисов. Това са необратими процеси – банковия съюз. Това ужасно ги тормози ", уточни Борисов. 

" Бенатова идва, снима цялата спалня, прави изявление там ", сподели още министър председателят, като уточни, че това е в Бояна преди европейските избори, когато там е събирал своите от ГЕРБ. Той загатна, че може да е снимано и от негов съпартиец. Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж, всички си ходеха нагоре-надолу. Бенатова прави филм, си припомням, знае, че има каса, не нощното шкафче. Виж по какъв начин звучи - злато, евра, напряко непоносимо ! ", учуден е Борисов.

По адрес на Цветанов, негов към този момент някогашен заместител в партията, който през днешния ден хвърли партийния билет, Борисов се възмути: " До през вчерашния ден викаше зад тила ми - " победа " и че ГЕРБ е най-силната партия, а в този момент всичките зад тила ми били отпадъци ", изригна Борисов. " Всичките тези компромати са правени преди евроизборите, по мокета познавам ", добави той.


" Кое наложи тази гняв - единствено след няколко месеца идват избори ", свърза събитията с компромата против него министър председателят. Той чака отговори от прокуратурата, тъй като счита, че ще бъде формирана инспекция.

" Това ли е спалнята? Ами, това е спалнята, но тя е била и при Станишев, и при Орешарски, и при всичките. Що ми е револвер до главата?! ", съобщи Борисов. " Да, обезпокоен съм, тъй като, когато дремя, съм безсилен. Дали въобще ще остана там. Човекът има своето персонално пространство. Как по този начин ще ме снимат, като дремя? Ами, в случай че хъркам? Това ли е свободата, демокрацията ", сподели той.

" Аз имам револвер и не се деля с него. От днеска ще дремя с револвер ", безапелационен беше водачът на ГЕРБ.



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР