Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените

...
Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените
Коментари Харесай

Зеленски с видеопослание на наградите Грами: Нашите музиканти носят бронежилетки |

" Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените в лечебни заведения, даже на тези, които не могат да ги чуят ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски при връчването на музикалните награди " Грами " в авансово записано обръщение, излъчено на видеостената в залата в Лас Вегас, съобщи Асошиайтед прес.

" Запълнете мълчанието с вашата музика. Запълнете го в този момент, с цел да разкажете нашата история. Кажете истината за войната във вашите обществени мрежи, по малкия екран, подкрепете ни както можете, само че не стойте безмълвни. И по-късно ще настане мир в нашите градове ", сподели украинският водач.

Кои са огромните спечелили

Джон Батист - музикант от афроамерикански генезис, изявяващ се в разнообразни жанрове, завоюва водещия приз за албум на годината на церемонията за премиите " Грами ", съобщи Ройтерс.

Батист, който е бендлидер в късното шоу на Стивън Колбер, получи общо пет оценки, включително топ премията за джаз албума си " We Are ", въодушевен от придвижването " Животът на чернокожите има значение ".



Джон Батист, фотография: БТА/АП

Останалите призове на Джон Батист, който водеше по номинации с 11 на брой, са за най-хубаво музикално видео за " Freedom " - ослепителен трибют за Ню Орлиънс, и премия за композицията и аранжимента на песните за анимацията " За душата " на " Пиксар ".

Дуото " Силк соник " в състав Бруно Марс и Андерсън Паак завоюва другите две водещи награди " Грами " - за ария и запис на годината за шлагера си " Leave the Door Open ", въодушевен от 70-те години на предишния век.



Дуото " Силк соник ", фотография: БТА/АП

Деветнадесетгодишната тийн сензация Оливия Родриго , прочула се със сърцераздирателната балада " Drivers License " от дебютния й албум " Sour ", завоюва четвъртата водеща премия за най-хубав нов реализатор. Към нея певицата прибави още две оценки.



Оливия Родриго, фотография: БТА/АП

Церемонията за премиите " Грами " - водещите оценки в света на музиката, трябваше да се организира през януари, само че беше отсрочена поради увеличението на случаите на болест с Ковид-19. Шоуто също така беше преместено от Лос Анджелис в Лас Вегас. Звездите минаха по аления килим, а хиляди фенове препълниха залата, за разлика от предходната година, когато събитието беше навън пред малобройна аудитория.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР