Нашите младежи трябва да са подготвени да управляват България. Ние

...
Нашите младежи трябва да са подготвени да управляват България. Ние
Коментари Харесай

Пеевски: От ПП-ДБ зависи дали ще има избори 2 в 1 заедно с европейските

Нашите младежи би трябвало да са готови да ръководят България. Ние имаме неповторими фрагменти и работим да развиваме нашата младежка организация и сигурно те ще вземат участие съществено в ръководството на България.


Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Пеевски сподели, че се чака да бъдат определени двама съпредседатели на Младежко Движение за права и свободи.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи акцентира, че зависи от ПП-ДБ дали България ще отиде на избори 2 в 1. " Ако си изпълнят написаното, ще имаме единствено европейски избори. Ако не си го изпълнят, към този момент господин Борисов и ГЕРБ да вземат решение ", добави той.

Пеевски изясни, че за него това не е препъни камък и не може да разбере къде е казусът. " Просто би трябвало да се направи следното – да се извърши сделката, господин Денков да си отиде в просветителното министерство, а ГЕРБ да решат кой желаят да бъде в Министерство на външните работи. Нещата, сътрудници, аз виждам в медиите, че ПП-ДБ се пробват да ги изопачат. Няма никаква рекламация от ГЕРБ да вземе министерството. Това министерство, сътрудници, би трябвало ясно да се каже, че е на ГЕРБ и ГЕРБ могат да решат какво да се случва ", уточни той и добави, че " тук е просто непрекомерното предпочитание на ПП-ДБ да вземат още едно министерство ".

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи означи, че в случай че ПП-ДБ вземат още едно министерство, вземат всичко, и попита риторично какъв е смисълът от тази ротация, защото тя става безсмислена следователно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР