Нашето виждане е, че не се ли възстанови икономиката в

...
Нашето виждане е, че не се ли възстанови икономиката в
Коментари Харесай

Гуцанов за сглобката: Тези хора трябва да бъдат изметени от политическото пространство

Нашето виждане е, че не се ли възвърне стопанската система в страната като цяло, бъдеще за България няма. Това сподели в Благоевград организационния секретар на Българската социалистическа партия Борислав Гуцанов, съобщи кореспондент на " Фокус ". " Това разрушение през последните 35 години е пагубно за страната ни ", сподели още той на конференция след провелата се отчетно-изборна конференция на Общинската организация на Българска социалистическа партия в Благоевград. 

" Енергетиката е последната останала част от стопанската система на България, която към момента има някакъв късмет да бъде като гръбнак за оцеляването и бъдещото развиване на страната ни ", разяснява Гуцанов.

Той дефинира като национално изменничество това, което са създали от сглобката, а точно да стартира построяването на 7 и 8 блок на атомната централа по американска технология ЕПИ 1000, която ще коства към 30 милиарда $, а се отхвърляме от Белене, която ще коства 5 милиарда евро.

" Да виждате една разлика сред 5 милиарда и 30 милиарда? По тази технология има един единствен блок, който работи в света ", добави Гуцанов.

Според него България от експортьор на електричество, от това срамно ръководство през последните 9 месеца, се е трансформирала във вносител и то от Северна Македония.

" Това, на което сега сме очевидци е цялостно безумство. Това болшинство безусловно се отхвърля от суверенитет на страната ни. Със съглашение, което към този момент е утвърдено от Народното събрание и подписано от Денков като министър-председател и от държавното управление на Съединени американски щати - те ще бъдат тези, които в това число ще изберат кои да бъдат изпълнителите на плана за 7 и 8 блок. Вие чували ли сте такова нещо? - непозната страна да споделя какво би трябвало да се случи като строителство в страната ни ", сподели Гуцанов. 

Той означи, че още веднъж в региона на енергетиката, хората от разглобяващата се сглобка са вкарали закон, че ще може да се дава позволение за градеж на нуклеарни блокове на фаза абстрактен план.

" Такъв слугинаж не помня да се е случвал. Трите съществени думи на това ръководство са: непросветеност, слугинаж и надменност в тяхното държание. Нямало е такова знамение да е сполетявало България и да минава по този унищожителен метод през страната ни.

Гуцанов акцентира, че Българска социалистическа партия са останали единствените, които пазят други визии за развиването на България, по тази причина са бодил в очите на доста хора.

По отношение на това дали в България ще има предварителни избори, той изрази вяра, че такива ще има.

" Това не са договаряния, това са пазарлъци. Пред лицето на цяла една нация ти по този жесток, пошъл метод да се държиш с хората, единствено поради това нещо тези хора би трябвало да бъдат изметени от политическото пространство в България ", разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР