Нашето условие, за да преговаяме с ПП, беше Кирил Петков

...
Нашето условие, за да преговаяме с ПП, беше Кирил Петков
Коментари Харесай

Нинова: ПП изпълни условието ни, ще разговаряме за съставяне на правителство

Нашето изискване, с цел да преговаяме с Политическа партия, беше Кирил Петков да не е претендент за министър председател. Това изискване е изпълнено. Ще беседваме с Политическа партия за сформиране на държавно управление. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто стана ясно, че Политическа партия оферират Асен Василев за министър-председател.

Приоритетите, които Петков е изложил в своето послание, съответстват с част от целите на Българска социалистическа партия. В преговорния развой Левицата ще добави - обществена политика, налично опазване на здравето, развиване в образованието, стабилизация на стопанската система.

" Напълно поддържаме техните цели за битка с корупцията, измененията в Закона за публичните поръчки, измененията в КПКОНПИ - това е и част от нашата стратегия. Започваме да преговаряме по политики, ясно написани този път - с ясни отговорности и периоди - нещо, което липсваше в първия мандат ", сподели Нинова и още веднъж удостовери: " Връщаме се на масата за договаряния ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР