Нашето желание беше да победим. Срещнахме един доста добър отбор.

...
Нашето желание беше да победим. Срещнахме един доста добър отбор.
Коментари Харесай

Ясен Петров: От наша грешка стана нелеп гол. Дано в неделя да не сме припрени с Грузия

" Нашето предпочитание беше да победим. Срещнахме един много добър тим. Не можахме да удържим при започване на второто полувреме. Знам, че можем повече. Отдавам го на прекомерната прибързаност на футболистите. Те желаеха да победят през днешния ден ".

Това съобщи селекционерът на България Ясен Петров след равенството 1:1 против Северна Македония в Лигата на нациите. Той отдаде ремито на прибързаност, като означи, че отборът може доста повече.

" От наша неточност стана гола, безразсъден гол. Допуснахме една след друга обикновени неточности. Трябва да продължим напред. Имаме футболисти, които не играят и не са в най-хубавото си положение. Петко не беше играл, Андреа също. Те се оправиха добре в отбрана. Антон Недялков имаше проблем. Опитахме се да го вдигнем. Даде всичко от себе си. Доста други имаха проблем. Не мога да кажа, че нямаха предпочитание “, добави той, представен от Dsport.bg.

„ Нашата концепция беше да играем футбол. Те имат доста положителни футболисти, играещи в положителни тимове. Нашата концепция беше и ние да играем футбол. Филип Кръстев го може и по тази причина заложихме на него. Имаше една прибързаност и раздразнителност, които попречиха на тима да покаже по-добро лице. Знаете, че и Наско не играе в клубния си тим, Марто (Минчев) също и Наско Илиев. Повечето нямат игрова процедура. Това са ни хората. Разчитаме на тях. Ще се опитаме да ги подвигаме и продължаваме напред “.

„ Надявам се в неделя да не сме припрени с Грузия. Благодаря на публиката. Прекрасна атмосфера, положителна. Те бяха №1 през днешния ден. Публиката беше прелестна “, сподели още експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР